Toon menu
 

Auto

met deze nummers kun je je instructeur bereiken. 

Henk : 06-51181253

Joris:   06-10791172

Peter:  06-40197494

Alles is mogelijk, wat jij wil kunnen we in onderling overleg afspreken.

Maar...... de normale traditionele opleiding gaat als volgt:

Ongeveer de eerste 10 lessen duren 1 uur, omdat de basis prima te leren is in je eigen woonplaats en Middelharnis en omdat 10 maal 1 uur meer leerresultaat geeft dan bv. 5 maal twee uur. Als de basis goed is gaan we daarna in Roosendaal lessen omdat je daar examen gaat doen. Hoe dat in zijn werk gaat kun je zien  bij examens.

 

Auto examen

Het Auto examen vindt plaats in Roosendaal.

Wij hebben voor Roosendaal gekozen omdat de route bijna altijd file vrij is. Maar ook omdat er meerdere routes bestaan om naartoe en terug te rijden. Deze routes zijn gelijk een goede oefening  voor het leren rijden op de autosnelweg, terwijl het niet overdreven druk is.

Ook omdat er in Roosendaal gevarieerd verkeer is met alle mogelijkheden tot oefenen.

Het examen duurt 55 minuten totaal, waarvan de examinator er 45 gebruikt. Dwz. van het beginpraatje totdat je weer buiten staat. Uiteindelijke rijtijd ongeveer 35 minuten.

Het examen bestaat tegenwoordig uit twee verschillende onderdelen.

Een deel bestaat uit navigatierijden dwz. dat de examinator jou een adres opgeeft  waar je met behulp van de TOM TOM navigatie naar toe mag rijden.

De rest van het examen geeft de examinator gewoon de weg aan.

Tijdens het examen doe je twee bijzondere verrichtingen.

teruggekomen krijg je de uitslag. Op www.cbr.nl kun je een mooi u tube filmpje zien hoe het examen gaat (aanrader) https://youtu.be/90DRSSl4QLw en 7 tips vd examinator