Toon menu
 

Info aanhangwagen

 

Info ivm. Corona en lock down 06-02-2021

Iedereen die het aanhangwagenrijbewijs wil gaan halen kan het beste alvast het aanmeldingsformulier invullen. U krijgt dan een whatsapp wat u moet doen om de rijschool te machtigen en hoe U een gezondheidsverklaring aan kan vragen bij het CBR. Als dit gebeurt is kan ik een aanvraag indienen en een datum plannen bij het cbr voor een praktijkexamen. Zodra we weer mogen lesgeven zullen we contact met u opnemen om lessen te plannen. Dit is in de praktijk vaak 2 maal 1,5 uur en op de dag van het examen een aantal uur.

E achter B Rijbewijs

Wanneer u van plan bent om rijlessen te gaan nemen voor de aanhangwagen ( E achter B ) wilt u natuurlijk graag eerst alle mogelijkheden weten.

 

1. U kunt een dagopleiding volgen.

Dwz . s'morgens om 08.00 uur beginnen en om 15.00 uur examen doen 16.00 bent u klaar.

Een dagopleiding is niet voor iedereen geschikt en het slagingspercentage ligt toch iets lager dan een reguliere opleiding.

 

2. Meestal neemt men 1 a 2  lessen van 1,5 uur Daarna op de dag van het examen gaat men in Roosendaal 3 a 4 uur lessen en aansluitend examen doen. Hier slaagt gemiddeld 85 % .

Verder kan u de lessen samenstellen zoals u het wilt. Sommigen willen liever 3 maal 1 ochtend lessen of willen een ochtend ,middag of/en avond. Ook lessen wij op zaterdag.

Facturatie is incl. BTW. voor de zakelijke rijders. Dat factureren we achteraf aan het bedrijf rechtstreeks.

Voor vragen : altijd bellen. tel. 06-54 32 04 63 of mailen :info@rijschoolverolme.nl

Voor meerdere aanmeldingen tegelijk vraag vrijblijvend een offerte!!

Voor prijzen klik op : Lespakketten