Skip to content

Autorijles

Autorijles op Goeree Overflakkee

Ongeveer de eerste 10 lessen duren 1 uur, omdat de basis prima te leren is in je eigen woonplaats en Middelharnis en omdat 10 maal 1 uur meer leerresultaat geeft dan bv. 5 maal twee uur. Als de basis goed is gaan we daarna in Roosendaal lessen omdat je daar examen gaat doen. Hoe dat in zijn werk gaat kun je zien  bij examens.

In het kader van het zelfstandig rijden gaan we de volgende onderdelen oefenen:

* Met de TOM TOM (navigatie) oefenen 

* Op borden rijden

* zelfstandig de bijzondere verrichtingen doen

Je kan ook je opleiding bespoedigen door meerdere malen per week te lessen. Dit is beter omdat je het sneller leert en daardoor minder lessen nodig hebt.

Je kan ook een spoedopleiding doen. (op dit moment niet mogelijk vanwege lange wachttijden bij cbr)

Wij rijden met 4 Volkswagen Golf, een fijne handzame auto die makkelijk bedienbaar is.

Wil je een vaste instructeur ? geef uw voorkeur , het gaat tenslotte om jou! De afwisseling van instructeur kan ook soms verhelderend zijn.

Laatste Facebookberichten

Klik op het logo voor meer informatie!

2toDrive

Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen? Klik dan op onderstaande banner om naar de website www.2todrive.nl te gaan.

Lespakketten

Een lespakket heeft voordelen voor U en voor ons!

Het grote voordeel voor U is de aantrekkelijke korting. Het lijkt misschien niet zo veel maar € 145,- op 30 uur is € 4,83 korting op 1 les van  € 60,-

Een lespakket is een basispakket, d.w.z.

In de praktijk blijkt dat bijna iedereen deze 30 uur nodig heeft. Ongeveer 10 uur om de auto onder controle te krijgen en minimaal 10 x 2 uur naar Roosendaal om de stad te leren kennen, met navigatie te leren rijden.

Deze 30 uur kunnen willekeurig ingedeeld worden. Heb je meer lessen nodig kun je deze er los bij doen natuurlijk.

Daarnaast is het voordeel als u een pakket heeft, de snelheid van lessen niet meer uitmaakt. In de praktijk blijkt ook dat twee a drie keer in de week lessen de stof sneller aanleert. Waardoor u dus minder lessen nodig heeft!

Voor ons is het grote voordeel dat er vooruitbetaald is, want voorwaarde is wel dat een pakket vooruit betaald wordt. 

U kunt 1 of in combinatie 2 lespakketten kopen. Kijk bij uw categorie wat mogelijk is. Als u meer lessen nodig heeft dan het pakket kunt u deze los bijkopen

Natuurlijk kunt u ook gewoon losse lessen doen. Contant betalen of per maand op factuur.

voor prijzen klik op : Lespakketten 

Vanaf je 17e kan je examen doen en moet je tot je 18e onder begeleiding rijden. Je kunt alle info hierover vinden op bovenstaande site. 2to drive( klik op logo)

Wil je een proefles aanvragen bij Rijschool Verolme? Klik hier. 

Auto praktijkexamen

Het Auto examen vindt plaats in Roosendaal.

Wij hebben voor Roosendaal gekozen omdat de route bijna altijd file vrij is. Maar ook omdat er meerdere routes bestaan om naartoe en terug te rijden. Deze routes zijn gelijk een goede oefening  voor het leren rijden op de autosnelweg, terwijl het niet overdreven druk is.

Ook omdat er in Roosendaal gevarieerd verkeer is met alle mogelijkheden tot oefenen.

Het examen duurt 55 minuten totaal, waarvan de examinator er 45 gebruikt. D.w.z. van het beginpraatje totdat je weer buiten staat. Uiteindelijke rijtijd ongeveer 35 minuten.

Het examen bestaat tegenwoordig uit twee verschillende onderdelen.

Een deel bestaat uit navigatie rijden d.w.z. dat de examinator jou een adres opgeeft  waar je met behulp van de TOM TOM navigatie naar toe mag rijden.

De rest van het examen geeft de examinator gewoon de weg aan.

Tijdens het examen doe je twee bijzondere verrichtingen.

Teruggekomen krijg je de uitslag. Op www.cbr.nl kun je een mooi YouTube filmpje zien hoe het examen gaat (aanrader)